Facebook Hives

INFORMATIE

CURSUSSEN SPAANS

SPANISH RESOURCES

INFO OVER ARGENTINIE

Videos

Andere bronnen


HUISVESTINGSMOGELIJKHEDEN - INLEIDING

Passende huisvesting is een belangrijk onderdeel van een professioneel en intensief talenprogramma. Onze school biedt daarom 2 verschillende opties voor wat betreft huisvesting in Buenos Aires: lokale gastgezinnen (2 cathegori?n) en appartementen voor studenten, gelegen in de betere wijken van Buenos Aires, zoals Recoleta, Palermo, San Telmo, etc. Je kunt als student uiteraard ook je eigen accommodatie regelen en alleen deelnemen aan de talencursus, maar wij raden je sterk aan om een totaalpakket te boeken, als je tenminste zoveel mogelijk uit je talencursus en verblijf in het buitenland wilt halen. Het wonen bij een gastgezin of met andere studenten in een van de appartementen van de school biedt je meer mogelijkheden om de taal te oefenen, en zal je sneller in staat stellen om goed Spaans te spreken.

Accommodation Buenos Aires, Argentina  Accommodation Buenos Aires, Argentina

Wonen bij een gastgezin

GASTGEZINNEN (STANDAARD)
Deze optie is speciaal bedoeld voor diegenen die tijdens hun verblijf niet alleen de Spaanse taal willen leren spreken, maar ook meer willen leren over de cultuur van het land, door de ervaringen, het leven en de gewoontes van een Argentijnse familie van dichtbij mee te maken.

Guest Families Onze gastgezinnen worden zorgvuldig uitgekozen en regelmatig gecontroleerd door middel van steekproefsgewijze bezoeken en feetback van de studenten zelf. De meeste families wonen op ongeveer 30 minuten afstand van de school. Als student heb je altijd een eigen kamer en deel je de rest van de voorzieningen met de familie. Bij accommodatie in een gastgezin krijg je twee maaltijden per dag, behalve in het weekend, wanneer alleen ontbijt wordt aangeboden. Er kan rekening gehouden worden met speciale dieten, zoals voor vegetariers of diabetici.

GASTGEZIN PLUS
Momenteel werken we met twee verschillende familiepakketten: Standaard en Plus. Het Pluspakket biedt de student net wat meer comfort, wat wil zeggen dat het huis en de kamer groter zijn, het eten meer is aangepast aan de wensen van de student, en dat het huis een tuin of terras heeft. Het Pluspakket is met name bedoeld voor diegenen die de sfeer willen proeven van een van de rijkere buurten van Buenos Aires.

APPARTEMENTEN

Voor diegenen die van plan zijn om langer in Buenos Aires te blijven, en graag meer zelfstandig willen wonen en bijvoorbeeld graag zelf koken, en het bovendien leuk vinden om samen te wonen met studenten uit verschillende delen van de wereld, biedt onze school de interessante mogelijkheid om in een zelfstandige studentenflat te wonen. Alle flats zijn gelegen in de betere buurten van Buenos Aires, op ongeveer 30 minuten afstand van de school, en bieden de studenten een maximum aan veiligheid en comfort, zoals een volledig uitgeruste keuken, en een gemeubileerde woonkamer en verschillende slaapkamers. In iedere flat wonen maximaal 4-6 studenten.

De school zorgt ervoor dat eenmaal per week de gemeenschappelijke ruimtes van de flats worden schoongemaakt, en dat de bedden worden verschoond. Studenten moeten zelf handdoeken en dergelijke meenemen. De flats zijn alleen beschikbaar voor studenten die tien weken of langer in Buenos Aires blijven (hetzij om te studeren, hetzij om vrijwilligerswerk te doen, of een combinatie van beide) en bieden je de unieke mogelijkheid om zelfstandig in Argentini? te wonen in een luxe omgeving.

Accommodation Buenos Aires, Argentina  Accommodation Buenos Aires, Argentina
STUDY SPANISH ARGENTINA
Share This
Facebook
Twitter
LinkedIn
Share:
0
0
Follow us on: