Facebook Hives

INFORMATIE

CURSUSSEN SPAANS

SPANISH RESOURCES

INFO OVER ARGENTINIE

Videos

Andere bronnen


CULTUUR VAN ARGENTINI?

Deze workshop is bedoeld voor diegenen die meer te weten willen komen over de cultuur van Argentini?, in combinatie met het leren van de Spaanse taal. Het betreft een interactieve cursus die je op een praktische en creatieve manier meer bijbrengt over Latijns-Amerika, en meer in het bijzonder, over Argentini?. Je kunt je specialiseren in kookles of muziek/tango.

Tijdens de muziekoptie zul je meer leren over allerlei soorten muziek en instrumenten (liedteksten, en instrumenten als de zampoña, de bombo, de quena, de gitaar en de accordeon), waarbij, uiteraard, de nadruk wordt gelegd op de tango (geschiedenis, liedteksten, het ‘lunfardo’).

Tijdens de kookoptie zul je meer leren over zowel traditionele als moderne gerechten en bereidingstechnieken.

Deze cursus heeft vaste startdata (zie onze prijslijst), en voor deelname is een halfgevorderd (intermediate) niveau Spaans vereist. Voor de muziekoptie is het handig als je enige voorkennis hebt van gitaar. Deze cursus dient in combinatie met een cursus Spaans te worden geboekt. Maximum aantal studenten: 6 voor de cursus Spaans, 10 voor het middagprogramma. Duur: één week.


Alfajores Artesanales Argentino Tango Argentino

STUDY SPANISH ARGENTINA
Share This
Facebook
Twitter
LinkedIn
Share:
0
0
Follow us on: