Facebook Hives

INFORMATIE

CURSUSSEN SPAANS

SPANISH RESOURCES

INFO OVER ARGENTINIE

Videos

Andere bronnen


SPECIALE PROGRAMMA’S

SUPER INTENSIEF PROGRAMMA

special: immersion Dit programma is speciaal ontworpen voor diegenen die het Spaans in korte tijd willen leren beheersen, bijvoorbeeld vanwege hun werk, maar die ook zoveel mogelijk van Buenos Aires en omgeving willen zien. Met dit programma wordt je volledig ondergedompeld in de Spaanse taal en de Argentijnse cultuur, en je ziet binnen enkele weken gegarandeerd resultaat. Dit programma wordt alleen op individuele basis gegeven.

MEDISCH SPAANS

special: medical Dit programma is speciaal ontwikkeld voor artsen, verplegend personeel, en anderen die werkzaam zijn in de gezondheidszorg. Tijdens de cursus wordt aandacht besteed aan medische terminologie, en aan conversatie met Spaanssprekende patiënten. Daarnaast wordt ingegaan op de verschillen tussen de Westerse en de Latijns-Amerikaanse cultuur.


SPAANS VOOR 55+

special: spanish 55 Jongeren studeren en leren op een andere manier dan ouderen, hebben andere interesses en besteden op een andere manier hun vrije tijd. Wij bieden dan ook met trots ons programma voor 55+’ers, dat speciaal gericht is op de behoeftes en interesses van onze oudere studenten. Naast twee uur groepsles Spaans per dag, vormen andere activiteiten onderdeel van het programma, zoals excursies en lezingen over de Argentijnse cultuur en geschiedenis.
STUDY SPANISH ARGENTINA
Share This
Facebook
Twitter
LinkedIn
Share:
0
0
Follow us on: