Facebook Hives

INFORMATIE

CURSUSSEN SPAANS

SPANISH RESOURCES

INFO OVER ARGENTINIE

Videos

Andere bronnen


WAAROM SPAANS?

Meer dan 350.000.000 mensen in de wereld spreken Spaans, en het is de op één na belangrijkste taal binnen de zakenwereld.

class Bedrijven investeren steeds meer in de Spaanse en Latijns-Amerikaanse markt, en om succes te hebben op zakelijk gebied is het daarom vaak niet alleen noodzakelijk Spaans te spréken, maar ook om de verschillende culturen te kennen. Voorheen dacht men dat Spaans leren een handige manier was om deuren te openen, maar vandaag de dag is kennis van de Spaanse taal en de Latijns-Amerikaanse cultuur op zakelijk en sociaal gebied een absolute must.

Wat is de beste manier om Spaans te leren?

Onze studenten zeggen dat er een verschil bestaat tussen Spaans studéren, en Spaans léren. Het leren van een andere taal houdt meer in dan woordenlijsten en grammaticaregels uit je hoofd leren. ‘Er zijn veel dingen die je niet in een leslokaal of uit een boek kunt leren. Daar zijn waar de taal gesproken wordt, daar gaat het om… ervaring is de beste leermeester’. Doordat je de geleerde technieken toepast, begrijp je ze sneller, en je lééft als het ware de taal, omdat je hem constant gebruikt. Daarnaast moet je rekening houden met de volgende punten:
Je zult tijdelijk alle verantwoordelijkheden voor wat betreft je werk, familie en studie achter je laten. Je hebt dus weinig afleiding en kunt je volledig concentreren op het leren van de taal.
tango Alles om je heen helpt je bij het leren van de taal: het nemen van de bus, iets bestellen in een restaurant… Je bent 24 uur per dag aan het leren!
Al je interesses kunnen aan bod komen… of je nu houdt van koken, kunst, geschiedenis, stranden, excursies, nieuwe mensen wilt leren kennen of wat dan ook, wij bieden een programma dat je de mogelijkheid biedt om deze interesses verder uit te diepen, terwijl je Spaans leert.
Vergeleken bij de kosten van de meeste cursussen die je in eigen land kunt volgen, of vergeleken bij de kosten van een studie aan de universiteit, kan een intensief programma in het buitenland voordeliger uitvallen, zelfs als je de kosten van het vliegticket, het onderdak en de maaltijden erbij optelt.
Wat zijn je carrièredoelstellingen? Bedenk dat voor veel postdoctorale of masteropleidingen, en ook door veel van je mogelijke toekomstige werkgevers, kennis van buitenlandse talen en het hebben van ervaring in het buitenland gevraagd worden.
STUDY SPANISH ARGENTINA
Share This
Facebook
Twitter
LinkedIn
Share:
0
0
Follow us on: