Facebook Hives

INFORMATIE

CURSUSSEN SPAANS

SPANISH RESOURCES

INFO OVER ARGENTINIE

Videos

Andere bronnen


ONS LESPROGRAMMA SPAANS

Onze school biedt je een persoonlijke lesmethode waarbij het niveau en het tempo volledig worden aangepast aan jouw individuele doelstellingen. Onze school staat bekend vanwege de interactieve, communicatieve en persoonlijke onderwijsmethoden die we gebruiken. Alle standaard programma’s bestaan uit vier uur groeps- of privéles per dag, met de mogelijkheid om extra uren toe te voegen.

Bij alle programma’s zijn gratis extra activiteiten inbegrepen (zoals kook- dans- en muzieklessen, lezingen over de geschiedenis en cultuur van Argentini?, films en een welkomstdiner), en tevens al het lesmateriaal, onbeperkt gebruik van Internet, een kortingskaart voor studenten, een stadswandeling op de eerste dag, en een certificaat. Met name de cultuurlessen zijn onder onze studenten zeer populair. Deze lessen bieden een uitstekende manier om je Spaans te verbeteren terwijl je luistert naar en actief deelneemt aan activiteiten die één voor één zijn opgezet om iets toe te voegen aan je kennis, in een dynamische omgeving waarin je meer zult leren over de Latijns-Amerikaanse en de Argentijnse cultuur. Iedere dag een extra uur les, gratis inbegrepen in je programma!

Interactieve en communicatieve leermethode

Spanish Class in the garden In hoeverre een interactieve methode succesvol kan worden toegepast is volledig afhankelijk van de mate van individuele aandacht die je docent je kan geven. Daarom zijn onze groepen klein, en zijn alle cursussen (super)intensief. De samenstelling van de groep wordt bepaald door het niveau van de student; de eerst dag begint met een schriftelijke en mondelinge niveautest.
Niveau’s

Het programma is onderverdeeld in vier niveau’s (met respectievelijke subniveau’s), volgens de methode van het Cervantesi Instituut en de equivalenten daarvan binnen de Raad van Europa. De duur van ieder niveau is vijf tot acht weken.

Beginners (A1+A2)
Dit niveau is bedoeld voor diegenen die nog helemaal geen kennis van de Spaanse taal hebben. Na voltooing ervan zul je in staat zijn korte zinnen te formuleren en te begrijpen, gerelateerd aan de meest noodzakelijke behoeften en beleefdheidsfrasen van alledag.
Halfgevorderd (B1)
Na voltooing van deze cursus zul je een hoger begrips- en uitdrukkingsniveau hebben verworven. Je zult in staat zijn om jezelf uit te drukken in alledaagse situaties, soms misschien met wat moeilijkheden, maar meestal spontaan en zelfstandig. Binnen dit niveau worden de grammaticale basisconstructies opnieuw behandeld, en verder uitgebreid met onder meer de verleden tijden.
Gevorderd (B2)
Na be?indiging van deze cursus zul je een gevorderd communicatieniveau hebben bereikt, ook in meer gecompliceerde situaties. Je zult intensief werken aan de verleden tijden, en ook wordt er een begin gemaakt met de ‘subjuntivo’ (aanvoegende wijs).
Superieur (C1+C2)
Binnen dit niveau zul je werken aan het corrigeren van kleine onjuistheden, en zullen je uitspraak en intonatie worden verfijnd. Je zult hierna in staat zijn om zonder moeilijkheden te communiceren met native speakers Spaans. Eventueel aanwezige fouten en onjuistheden in grammaticale contructies zullen worden weggewerkt.

Spanish Class program Spanish Class program
STUDY SPANISH ARGENTINA
Share This
Facebook
Twitter
LinkedIn
Share:
0
0
Follow us on: