Facebook Hives

INFORMATIE

CURSUSSEN SPAANS

SPANISH RESOURCES

INFO OVER ARGENTINIE

Videos

Andere bronnen


STANDAARD CURSUSSEN

GROEPSCURSUS

course: group Iedere maandag van het jaar starten er nieuwe groepscursussen op verschillende niveau’s. We werken met 8 – 10 (sub)niveau’s. De lessen worden ‘s morgens of ‘s middags gegeven, en er geldt een maximum van 6 studenten per groep.


PRIVÉLES

course: individual Onze individuele taaltrainingen zijn speciaal bedoeld voor studenten met specifieke leerdoelen. We begeleiden onze individuele cursisten van het begin tot het eind. Voor aanvang van de cursus worden in overleg met de student de doelstellingen bepaald, en wordt het taalniveau van de student vastgesteld.
‘BEST OF BOTH’ (COMBINATIE VAN GROEPS- EN PRIVÉLES)

course: best of bothDeze cursus biedt je de mogelijkheid om de voordelen van zowel groeps- als privélessen te combineren: Tijdens de cursus Best of Both volg je vier uur per dag groepsles, en daarnaast twee uur privéles per dag. Gedurende de groepslessen bestudeer je alle aspecten van de Spaanse taal in een klassikale omgeving (maximaal 6 studenten per groep), terwijl de privélessen gebruikt kunnen worden om aandacht te schenken aan specifieke problemen of interessegebieden van de student.


STUDY SPANISH ARGENTINA
Share This
Facebook
Twitter
LinkedIn
Share:
0
0
Follow us on: