Facebook Hives

INFORMATIE

CURSUSSEN SPAANS

SPANISH RESOURCES

INFO OVER ARGENTINIE

Videos

Andere bronnen


EXCURSIES - INLEIDING

Onze school biedt alle mogelijke soorten excursies, speciaal bedoeld om de ervaringen van onze studenten in Buenos Aires en omgeving te verdiepen. Daarnaast kunnen we je helpen bij allerlei andere zaken, zoals bij het boeken van bus- of vliegtickets en bij het organiseren van verdere reizen, zoals bijvoorbeeld richting noorden, of naar het zuiden, naar Patagoni?. Laat ons je vrije tijd organiseren, terwijl jij in je Spaanse les zit, zonder dat je je druk hoeft te maken over de prijzen en de kwaliteit van het oerwoud aan reisbureau’s in Buenos Aires.

Weleens tangoles genomen met studenten uit verschillende delen van de wereld? Of heb je ooit koloniale musea en architectuur bezocht met je Argentijnse gastmoeder? En wat dacht je van een vierdaagse excursie naar de nabijgelegen provincies buiten Buenos Aires? Buenos Aires en onze school bieden je alle soorten activiteiten om j e vrije tijd door te brengen: je verblijf in Buenos Aires zal heel veelzijdig zijn. Geloof ons: vervelen zul je je niet!

De ‘City Tour’

City Tour Onze city tour geeft je een eerste indruk van Buenos Aires. Van het historische gedeelte rond de Plaza de Mayo gaat de tour naar de beroemde Obelisk en naar een van de belangrijkste Operahuizen ter wereld, het ‘Teatro Colón’. Vervolgens ga je iets verder buiten het centrum om de meest smaakvolle wijken van Buenos Aires te bezoeken: het koloniale San Telmo, het kleurige La Boca, het modernere Puerto Madero, en de trendy wijken Recoleta en Palermo.

Tigre en ‘Delta van de Parana’

Tigre and The Parana Delta Een populaire weekendbestemming onder de ‘Porteños’ (inwoners van Buenos Aires) is de trip met de ‘Tren de la Costa’ naar het kleurrijke stadje Tigre. Vandaaruit is het vervolgens mogelijk om per zeilboot langs de honderden eilanden te varen die gezamenlijk de delta vormen van de rivier de Parana. De ‘Parandelta’ is een ecologisch zeer divers en waardevol natuurreservaat, in de monding van de ‘Río de la Plata’.

Bezoek aan een boerderij

The Estancia Tour Een andere optie is het brengen van een bezoek aan een boerderij of ‘rancho’, voor een dag, om getuige te zijn van de Gauchocultuur. Maak een rit over de wijdse pampas, en bewonder de vaardigheden van de ruiters en de veedrijvers, en eet als lunch een traditionele ‘asado’, of een barbeque, geroosterd boven open vuur.Tangoshows

Tango De authentieke Tango staat symbool voor Buenos Aires: exotisch, passioneel en vol cultuur. Luister tijdens het diner of tijdens een drankje naar een live tangoband die klassieke tango’s speelt waarbij de zangers de melangolieke liederen ten gehore brengen van de Koning van de Tango, Carlos Gardel.
The Glacier Perito Moreno

STUDY SPANISH ARGENTINA
Share This
Facebook
Twitter
LinkedIn
Share:
0
0
Follow us on: