Facebook Hives

INFORMATIE

CURSUSSEN SPAANS

SPANISH RESOURCES

INFO OVER ARGENTINIE

Videos

Andere bronnen


SPAANS met ons FAMILIEPROGRAMMA

Ieder jaar komen er meer families naar Latijns-Amerika om deel te nemen aan onze Spaanse taalprogramma’s. Wij zijn er dan ook trots op ons Familieprogramma te kunnen bieden. Dit programma biedt meer mogelijkheden speciaal voor families met kinderen, flexibele programma’s en interessante kortingen. Terwijl de ouders Spaanse taallessen volgen, zorgt de school voor de kinderen!

Voor kinderen van 12 tot 16 jaar bieden we individuele taallessen speciaal gericht op jongere studenten, gecombineerd met diverse activiteiten.

Daarnaast bieden we een speciaal kinderprogramma, voor kinderen van 6 tot 12 jaar oud. Binnen dit programma maken onder meer tekenen en handvaardigheid, video’s en diverse uitstapjes (indien gewenst in het Spaans en in het Engels), onderdeel uit van de Spaanse lessen.

Alle docenten die meewerken aan onze programma’s voor kinderen en jongeren, spreken Engels. Toch proberen we met de kinderen vanaf het begin zoveel mogelijk Spaans te spreken. Voor kinderen onder de 6 jaar kan de school desgewenst een oppas regelen. Deze oppas kan zowel binnen uw hotel, appartement of bij het gastgezin, als op school op de kinderen passen. Daarnaast bestaat de mogelijkheid voor de kinderen om mee te lopen op een plaatselijke school. We raden echter wel aan om dit ruim vantevoren aan te geven, zodat de nodige regelingen getroffen kunnen worden.

Neem voor een persoonlijke prijsopgave contact met ons op.


Family Program Family Program

Family Program Family Program

Family Program Family Program
STUDY SPANISH ARGENTINA
Share This
Facebook
Twitter
LinkedIn
Share:
0
0
Follow us on: